Over Profit Rex

Stel een strategie op die het beste voor u kan werken en probeer 24/7 Bitcoin-handelskansen te benutten

Het verhaal achter Profit Rex

Het ontstaan van Profit Rex was pure passie van een Bitcoin-trader die het hele handelsproces op een begrijpelijke manier wilde regelen. De oprichter van Profit Rex was altijd al geïnteresseerd in de handel in Bitcoin en begon daarmee zodra de cryptomunt op verschillende beurzen opdook. Met een paar buitelingen in het begin, had hij een goed begrip van hoe te handelen in Bitcoin en altcoins in het algemeen.

Een van de uitdagingen waarmee hij bij het handelen in Bitcoin werd geconfronteerd, was het steeds opnieuw doorlopen van hetzelfde proces. Stel u voor dat u een huis bouwt en de volgende dag terugkomt om het opnieuw op te bouwen. Nadat hij moe werd van het steeds herhalen van dezelfde stappen, besloot hij uiteindelijk om alles in de vorm van een platform te krijgen. Hij dacht aan een platform waar hij het scannen van de markt kon versnellen, een vaste handelsstrategie kon herhalen zonder deze steeds opnieuw te configureren, en alle handelstools bij de hand kon hebben wanneer hij ze nodig had.

Vrienden met dezelfde interesses hielpen hem op weg met het Profit Rex project. Het begin was het moeilijkst en het team begon zich op een gegeven moment teleurgesteld te voelen. Ze bleven echter teruggaan naar de tekentafel om een exacte weergave te vinden van wat de oprichter had voorgesteld. Dat gebeurde uiteindelijk in 2016 toen de eerste succesvolle test van het platform werd afgerond.

De reden voor het creëren van Profit Rex

Als Bitcoin-trader vond de oprichter van het platform het niet leuk dat hij elke dag opnieuw zijn handelsstrategie moest creëren. Ze waren het ook beu om op tientallen verschillende plaatsen te kijken om een vermogensanalyse uit te voeren. Zij wilden een sneller en vlotter proces met alles wat een trader nodig heeft in één enkel platform.

De missie van het Profit Rex Team

De missie van het team is vanaf de eerste dag geweest om de herhaling en inefficiëntie van het traditionele handelsproces weg te werken. Met Profit Rex streven zij ernaar een platform te creëren dat de klus klaart terwijl de trader de controle behoudt over de portefeuille en alle handelsbeslissingen.